Visie

Groene Brandbeveiliging is een KIWA gecertificeerd onderhoudsbedrijf en heeft als visie een totaalpartner te zijn en u te ontzorgen in alle zaken omtrent (brand)veiligheid. Wij controleren niet alleen uw middelen, maar adviseren u ook hierin. Van advies tot inrichting en van levering tot daadwerkelijke installatie.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Het transparant bedienen van onze opdrachtgevers vinden wij erg belangrijk. Het doel is om een langdurige relatie op te bouwen en dat kan naar onze mening alleen als er vanaf het begin eerlijk en open gecommuniceerd wordt over de condities van de opdracht.

Jaarlijkse inspectie

Bij de jaarlijkse inspectie van uw veiligheidsmiddelen zijn de volgende zaken staandaard inbegrepen:

  • Het maken van een afspraak voor de controle
  • Het in beheer houden van de maximale inspectietermijn zodat uw keuring nooit verloopt
  • Parkeerkosten en monteursuren tijdens de inspectie
  • Verzegelingen, controlestickers en de bijbehorende rapportages van veiligheidsmiddelen

Hoe werken wij?

Het doel is dat u tijdens de inspectie zo min mogelijk hinder van ons ondervindt. Wij maken dus altijd een afspraak met u op de dag en tijd dat het u uitkomt! Wij willen namelijk niet in de weg lopen of worden ervaren als een storende factor en geven u daarom de regie voor het inspectiemoment. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld zorgen dat u er zelf bent als u vragen en/of opmerkingen heeft.

Als de afspraak is gemaakt ontvangt u (indien gewenst) een afspraakbevestiging van de planner in uw mailbox. U kunt hierop reageren met aanvullende opmerkingen voor de onderhoudsdeskundige die de inspectie komt uitvoeren.

Bij het daadwerkelijke inspectiemoment komt de onderhoudsdeskundige zich uiteraard eerst netjes melden bij u en bespreekt hij zijn te verwachte werkzaamheden. Hierna zal de onderhoudsdeskundige de veiligheidsmiddelen gaan controleren en onderhouden. Na afronding van de inspectie worden geconstateerde bijzonderheden besproken en eventuele adviezen met onderbouwing aan u voorgelegd.

Aan het einde van dit gesprek kunt u direct op onze tablets ondertekenen en verstuurt de monteur de rapportage die u direct in uw mailbox krijgt. Dit is tevens uw bewijs voor de verzekering en/of andere eisende instanties.

Uw brandveiligheid
is ons specialisme

Ontvangt u graag een passend advies, een offerte voor één of meerdere van onze diensten of wenst u een informatief gesprek? Neem contact met ons op!

Brandblussers

De meeste branden worden geblust met behulp van een draagbare brandblusser. Brandblussers zijn geen overbodige luxe en vaak is het hebben van draagbare blandbrussers verplicht gesteld door verzekeringsmaatschappijen.

Noodverlichting

Net als iedere installatie veroudert ook uw noodverlichtingsinstallatie en zal de noodstroomunit in principe na maximaal vier jaar aan vervanging toe zijn.

Droge blusleidingen

Groene Brandbeveiliging is specialist in het inspecteren en onderhouden van droge blusleidingen. We zijn gecertificeerd voor zowel de inspectie, het onderhoud als voor de verplichte vijfjaarlijkse druktest van droge blusleidingen.

EHBO-materialen en middelen

Met eerste hulpmiddelen kunt u (beperkte) medische zorg verlenen aan een slachtoffer. Hiervoor heeft u natuurlijk in de eerste plaats kennis nodig maar ook zeker middelen om eerste hulp te verlenen.

AED’s en onderdelen

Een AED is een Automatische Externe Defibrillator. Dit is een heel slim apparaat welke het hartritme weer kan herstellen in geval van een hartstilstand.

Brandslanghaspels

Brandslanghaspels zijn aangesloten op het waterleidingnet en zijn daarom onbeperkt te gebruiken. Met behulp van de brandslang kan de brand worden geblust of vertraagd.

Interesse?

We bedienen vele opdrachtgevers in de Randstad en de Duin- en Bollenstreek in het bijzonder. Niet alleen werken we voor grote en kleine bedrijven, maar ook bedienen we gemeentes en Verenigingen van Eigenaren.